Isnin, 8 Februari 2016

Assalammualaikum korang..

hai hai korang semua...lama agaknya saya tak muncul kan diri disini..mungkin dalam 2 tahun saya hilangkan diri...bukan merajuk atau tidak berminat tulis tapi saya sibuk dengan study...lagi2 saya agak kecewa dengan masalah laptop yang tak habis2 bermasalah.segala terpadam.

saya tak janjikan bulan ataupun bintang (kemain ayat eh) tapi insyaallah ada masa terluang saya akan update dengan karya terbaru..saya harap korang semua masih nak baca apa yang saya tulis..

btw,hmm...agak sedih jugak..bila blog ni lupa pasword dan segala yang berkaitan karya pun hilang..


2 ulasan :

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam